Kuva

Ilahduta äitiä kukkasin!

09.05.2012 08:29

Toukokuun toinen sunnuntai omistetaan äideille. Hurmaavat kukat ovat ihana tapa onnitella. Perinteiset ruukkuruusut ja uusvanhat hortensiat ovat suosittuja, mutta myös keväinen leikkokukkakimppu tuo varmasti hymyn äidin huulille.

Ruukkuruusut ikisuosikkeja

Komeasti kukkiva ruukkuruusu on perinteikäs äitienpäivän suosikki. Myös pienemmät, runsaskukkaiset miniruusut ovat yleistyneet. Nämä ahkerat kukkijat voidaan istuttaa ulos puutarhaan, jossa ne kukoistavat vuodesta toiseen.

Hortensia tekee taas tuloaan

Näyttävän hortensian värikkäät kukat kestävät viikkoja. Monikäyttöisen kasvin runsas väri-, koko- ja lajikevalikoima antaa paljon valinnan varaa. Pienet hortensiat koristavat kauniisti sisätiloja; suuremmat pääsevät oikeuksiinsa ulkona puutarhassa, jossa ne kukkivat pitkään puolivarjoisessa paikassa tasaisesti kasteltuna.

Keväistä kukkaloistoa

Äitienpäivä on muidenkin kukkien juhlaa. Ruusut ja luonnonkukkia muistuttavat hennot kukat muodostavat keväisen ja herkän leikkokukkakimpun. Tiuhaan sidottu, matala ja pyöreä kimppu on nousemassa suosituimpien joukkoon.

Jos et löydä sopivaa kukkaa, niin tutustu kukkavalitsimeen. Juhlapäivän korttiin sopivan värssyn löydät täältä. Äitienpäivää odotellessa kannattaa myös osallistua piirustuskisaan Facebookissa.

Aiemmat ajankohtaiset

Facebook Pinterest

Tule ystäväksemme Facebookissa.

Innostu Pinterest-sivustamme.